Products

BARUT GRİSİ KÜÇÜK EV ALETLERİ

SON MODA BİR MUTFAK İÇİN BARUT GRİSİ

Renk mutfakta temel bir rol oynar: sıcak bir atmosfer yaratmaya ve mekanın kişiliğini tanımlamaya yardımcı olabilir. Smeg cihazları, pastel gibi en yumuşak renklerden kırmızı gibi en parlak tonlara kadar, renk tonlarıyla mutfağın baş kahramanı olmak için doğdu.

Çağdaş bir alanı tanımlayan cihazlar arayanlar için küçük ev aletlerinin yeni tonu ideal çözümdür: barut grisi. Geleneksel bir mutfakta olduğu gibi çağdaş bir endüstriyel alana kolayca karışabilen sade ve çok yönlü bir ton.

OLMASI GEREKEN CİHAZLAR

Mutfağa yeni bir görünüm kazandırmak için neden küçük ev aletleri koleksiyonuna odaklanmıyorsunuz? Yalnızca çok yönlü ve işlevsel olmakla kalmazlar: Kusursuz bir tasarıma sahip gerçek nesneler olarak mutfakta sergilenmek için mükemmeldirler.

Kaçınılmaz kombinasyon, ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcısıdır.

Hızlı kaynatma sonuçları, zarif kapağı ve 1,7 litrelik cömert kapasitesiyle Smeg su ısıtıcısı günün her saatinde içebileceğiniz sıcak bir bitki çayı hazırlamak için yardımcınızdır.

En iyi kahvaltı seti için ekmek kızartma makinenizle eşleştirin.

Smeg 2 Dilimli Ekmek Kızartma Makinesi, aralarından seçim yapabileceğiniz 6 seviye ile tek tip kızartma sonuçları sunar. Ayrıca simit, yeniden ısıtma ve buz çözme işlevleriyle donatılmıştır.

Barut grisi ekmek kızartma makinelerini ve su ısıtıcılarını keşfedin

KLF03GREU

Su Isıtıcılar, 1.7lt / 7 su bardağı, Barut grisi, Son işlemler: Parlak, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

TSF01GREU

Ekmek kızartma makinesi, Dilim sayısı: 2, Barut grisi, Son işlemler: Parlak, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

TSSR01

Aksesuarlar, 2 parçalı sandviç raflar, Ekmek kızartma makinesi
Daha fazlasını keşfedin

FİLTRE KAHVE MAKİNESİ

Güne kahve ile başlamaktan vazgeçemiyorsanız, ihtiyaçlarınız için çözüm Smeg'de. Yeni barut grisi Smeg filtre kahve makinesi ile özel işlevi ayarlayabilir ve her sabah taze bir kahve ile uyanabilirsiniz.

İster hafif ister yoğun olsun, tercih ettiğiniz aromanın yoğunluğuna göre kahvenizi kişiselleştirin. Smeg filtre kahve makinesi, 10 fincana kadar kahve hazırlamanızı sağlayan 1,4 litrelik kapasiteye ve kahveyi demlendikten sonra 40 dakikaya kadar sıcak tutan sıcak tutma fonksiyonuna sahiptir.

Daha fazlasını keşfedin

Barut grisi filtre kahve makinesini keşfedin

DCF02GREU

Filtre Kahve Makinesi, Barut grisi, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

BARUT GRİSİ STAND MİKSER

Yemek hazırlamayı severler için, yeni barut grisi Smeg stand mikseri mükemmel sonuçlar sunar ve çağdaş ortamlar için hoş bir aksesuardır.

Onu diğerlerinden ayıran kusursuz tasarımına ek olarak, barut gri mikser, yüksek performans ve çok sayıda fonksiyon ile karakterize edilir.

En iyi özellikleri arasında planet mikseri nazikçe çalıştıran yumuşak başlatma işlevi, malzemeleri en pürüzsüzden en kompakta kadar karıştırmak veya yoğurmak için 4,8 litrelik büyük bir paslanmaz çelik kase yer alır.

Bir dizi pratik aksesuar sayesinde, çok çeşitli sonuçlar elde etmek mümkündür: birkaç dakika içinde mükemmel dondurmalar hazırlamak için bir dondurma makinesi, mükemmel ev yapımı başlangıçlar hazırlamak için bir makarna seti ve bir rende bulunmaktadır.

Daha fazlasını keşfedin

Barut grisi stand mikser ve aksesuarlarını keşfedin

SMF03GREU

Hamur Yoğurma (Stand mikser), 800 W, Barut grisi, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

SMPC01

Aksesuarlar, Makarna merdanesi ve kesici seti (3 aksesuar), Stand Mikserler
Daha fazlasını keşfedin

SMMG01

Aksesuarlar, Çoklu gıda öğütücü, Stand Mikserler
Daha fazlasını keşfedin

SMIC01

Aksesuarlar, Dondurma Makinesi Aksesuarı, Stand Mikserler
Daha fazlasını keşfedin

SMSG01

Aksesuarlar, Dilimleme ve rende (4 aksesuar), Stand Mikserler
Daha fazlasını keşfedin
Slate grey - SMF03GREU