Ürünler

FIAT 500 VE SMEG

FIAT 500 VE SMEG

Fiat 500'ün kaputunun altında soğutma motoru ne işe yarar? Smeg ve Fiat, “FIAT 500 Design koleksiyonu” için olağanüstü yeni bir ürün yaratmak üzere biçim ve işlevi bir araya getiriyor. Çünkü buzdolabı sadece elektrikli bir cihaz değildir ve kaput sadece bir araba parçası değildir.

Bu ürünü piyasaya sürdüğümüz için gerçekten çok mutluyum. Bu, yıllarca süren bir çalışmanın sonucudur ve Smeg ile Fiat arasındaki tarihi bir işbirliğini yeniden uyandırır ve Italia Independent'ın yaratıcılığını unutmayalım –; diyor Lapo Elkann - Fiat 500, artık başka bir boyutta, dünyanın her yerindeki barlarda ve oturma odalarında bulunabilen bir İtalyan ikonudur.

“SMEG 500”, 30 Mayıs 2013 tarihinde, Rue Saint-Honorè'deki ünlü konsept mağazası Colette'deki özel bir etkinlik sırasında Paris'te ön gösterimi yaptı;


 

Bu işbirliği, Fiat'ın sadece otomotiv endüstrisine değil, aynı zamanda diğer "alanlara" da uygulanan tasarım dünyasına her zaman duyduğu ilgiden kaynaklanmaktadır. Kapsamlı teknolojik ve tasarım bilgisi ile tanınan Smeg, her türlü estetik ve işlevsel ihtiyacı karşılamak için özel çözümler üretebilir, bu iddialı projeyi gerçekleştirmek için ideal şirket olduğunu kanıtladı. İki Made-in-Italya savunucusu şimdiden 1950'lerde (seri otomobil üretimi ve “beyaz eşya” geliştirme yılları) Fiat, Smeg'in paha biçilmez işbirliğiyle aynı zamanda soğutma da ürettiğinde tanıştı.

Smeg ve Fiat, Italia Independent ile birlikte bu zorluğa nasıl yaklaşılacağını biliyorlardı, - diyor Smeg CEO'su Vittorio Bertazzoni –; ve benim için Smeg500'ü yaratmak her şeyden önce kişisel bir onur meselesiydi. Büyükbabamın anısına saygı duruşunda bulunduğu için bu projeye çok inandım: İkinci Dünya Savaşı'ndan hemen sonra Smeg'i kurduğunda, ilk işbirliklerinden biri Fiat ile buzdolapları yaratmaktı. Ayrıca, bu ortaklık, en sembolik nesnelerinden biri aracılığıyla yaratıcılığa hayat ve beden veren Made-in-Italy'nin şaşırtıcı endüstriyel yetkinliğine tanıklık ediyor”.

Bugün Smeg ve Fiat, bu ilham verici yeni tasarımla bir kez daha şaşırtıyor. Bakışları yeniden icat etmek, bir gülümsemeyi uyandırmak, teknolojinin titizliğine yaratıcılık tutkusunu enjekte etmek. Görünüşlerin ötesini, sınırların ötesini görmenizi sağlayan sanatın yeteneğidir. Bir şeyi sürekli olarak kolaylıkla ve saygısızlıkla başka bir şeye dönüştüren yenilikçilerin yeteneğidir. Buzdolabı mahzeni, enerji verimliliği açısından A+ olarak derecelendirilmiştir, 100 litre kapasiteye sahiptir ve beyaz, kırmızı ve yeşil renklerde sunulacaktır.

Sipariş edin

SMEG500, Haziran 2013'ten itibaren doğrudan Smeg'den sipariş edilebilir ve beyaz, kırmızı, mavi veya yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacaktır. Siparişler [email protected] adresine gönderilmelidir.


 

Topluluk Tarafından Doğrulandı simgesi