Ürünler

Tasarım, Smeg el mikserinde işlevsellikle buluşuyor

Smeg: HMF01 el mikseri. Matteo Bazzicalupo ve Raffaella Mangiarotti (Deepdesign) tarafından tasarlanan bu ürün, stil ve çok yönlülüğü bir araya getirerek mutfakta hayal gücünü özgür bırakmayı sevenler için ideal hale getiriyor.

Mükemmel kullanıcı dostu

Kontrol paneli, hız ve kullanım süresini gösteren arkadan aydınlatmalı bir LED ekranla süslenmiştir: Ürün kapatıldığında kaybolan, kulpun kromunu tüm zarafetiyle gösteren, mükemmel derecede kullanıcı dostu bir arayüz.

İki işlev tuşu, Turbo işlevini karıştırmak, çırpmak ve etkinleştirmek için dokuz adede kadar hız düzeyi seçmenize olanak tanır. HMF01 el mikseri çok sayıda tatlı ve tuzlu hazırlık için uygundur: her bir hamurun işlenmesinde en iyi sonuçları garanti etmek için üç farklı tipte paslanmaz çelik çırpma teli ile donatılmıştır.

Çırpılmış krema, soslar veya yumurta akı gibi daha havadar dokular için iki tel çırpıcı; bisküvi ve kek tabanı gibi yarı sert hamurlar için ideal iki düz çırpma teli; pizza veya ekmek gibi mayalı ürünler için iki hamur kancası. Kullanım sonunda veya işleme sırasında kaymaz ayaklar, mikseri dinlendirmenizi sağlayarak kullanım kolaylığı sağlar. Buna ek olarak, SMEG kişiselleştirilmiş kumaş kılıf, birlikte verilen aksesuarları estetik zevki ihmal etmeden saklamanıza olanak tanır.

Yalnızca çok yönlü ve kullanışlı küçük bir cihaz değil, HMF01 elektrikli el mikseri 50'lerin tarzını ve daha fazlasını sevenler için mükemmel bir müttefiktir. Eşsiz bir estetik ve yaratıcı hazırlıklarla onu kullananların kişiliğini yorumlayan gerçek bir ev içi mekân ikonu.

HMF01PBEU

Elektrikli el mikseri, Pastel mavi, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

HMF01CREU

Elektrikli el mikseri, Krem, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

HMF01RDEU

Elektrikli el mikseri, Kırmızı, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

HMF01BLEU

Elektrikli el mikseri, Siyah, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

HMF01WHEU

Elektrikli el mikseri, Beyaz, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin

HMF01PKEU

Elektrikli el mikseri, Pembe, 50's Style
Daha fazlasını keşfedin