Ürünler

INDEPENDENT FAB

INDEPENDENT FAB: SADECE HERHANGİ BİR BUZDOLABI DEĞİL, HER ZAMANKİ JEAN DEĞİL. Smeg ve Italia Independent, yeni bir tasarım yaratmak için geçmişin simgelerini kirletiyor: Stil simgesi.

INDEPENDENT FAB

Smeg ve Italia Independent yeni bir stil ikonu üretmek için geçmişin ikonlarını kirletiyor.

60 yılı aşkın bir süredir Smeg, dünyanın dört bir yanındaki evleri süsleyecek cihazlar tasarladı ve tasarlamaya devam ediyor ve bir yaratıcılık ve stil markası olan Italia Independent, iki ikonu kirletti: FAB28 buzdolabı ve Jean. Sanat için sanat mıdır? Hayır, ev için yaratıcılık, her gün için stil.

Birleştirin ve yeniden yorumlayın. Geçmişten gelen nesneleri ve geleneksel fikirleri kullanmak ve bunları stil ve incelikle birleştirmek. Bunlar, iki İtalyan markasına sadece nesneler değil, anlatacak kendi hikayeleri, kendi varoluş ve iletişim biçimleri olan ürünler üretmeleri için ilham veren eylemlerdir.

Tamamen denimle kaplanan ilk buzdolabı böyle ortaya çıktı. Sadece herhangi bir buzdolabı değil, her zamanki jean değil.

FAB28, renk gamı ​​ve yumuşak ve yuvarlak özellikleri ile günlük alanlarda lider bir oyuncu, işlevsel olduğu kadar dekoratif bir simgedir. Denim her zaman herkesin hayal gücünün bir parçası olmuştur ve tazeliği ve rahatlığı, isyanı ve stili iletir.

Ev ortamında kullanmak için, gelenek ve yeniliğin bir karışımı olan kumaşın PLASMA ile işlenerek, buzdolabının yüzeyini su, yağ, süt ve meyve suyu dökülmesine karşı korur.

Geçmişin stili ile en güncel ve işlevsel teknolojiyi birleştiren bu sentezde, Smeg ve Italia Independent'ın aradıkları yaratıcılığı buluyoruz.

FAB28RDB, denimden üretilmiş Smeg buzdolabı

Sadece 500 parça ile sınırlı sayıda üretilen FAB28 denim, dünya prömiyerini Milano'daki Salone del Mobile'da yaptı. Güzel İtalyan ürünlerine tutku besleyenler, İtalya'da üretilen bu orijinal ürünü, yaratıcı tasarımı, hayal gücünü ve sürpriz unsurlu özgünlüğünü görme davetini kabul etti.

Ürünü keşfedin